ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ -AVENA FM 18/02/2019



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 
Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ -AVENA FM 18/02/2019


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ 20o ΑΙΩΝΑ 

ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 4.500.000  ΕΛΛΗΝΕΣ   ΤΗΣ  ΙΩΝΙΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΠΟΝΤΟΥ ...


ΚΑΙ  ΝΑΙ  ,   Η  ΣΦΑΓΗ   ΕΓΙΝΕ  ΓΙΑ  ΤΟΝ   ΧΡΥΣΟ  ΤΗΣ  ΑΝΑΤΟΛΗΣ ...

ΣΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΤΟΥΣ   ΤΑ  ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΤΑ  ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ   Η  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΙΣΧΥΣ ...


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ)

 

Από το 1904 που δημιουργήθηκε τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε, της Αλεξάνδρειας, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης και υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από χρόνια.

 

Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος

Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός "να ιδιοποιηθούμε" αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι αν θυμάστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από 1 έως 1,5 εκ. χρυσά Γαλλικά Φράγκα (μόνο από ένα υποκατάστημα – φανταστείτε και τα υπόλοιπα!!!)

 
Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5


Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα, διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Καζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά  "της Ελλάδος " ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από  μερικα  ετη. 


 Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής, οι Έλληνες σκέφτηκαν, πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. 

Να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. 

Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής.

 Όταν αποφάσισε το να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. 

Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα

της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46%. 

Ολες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί.


Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. 
Η ιστορία που διδασκόμαστε όλοι μας, δυστυχώς είναι η ιστορία που θέλουν οι Καζάροι να ξέρουμε.Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκ. χρυσά Γαλλικά Φράγκα.


 Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580. 000

Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (  x 8γρ = γρ = κιλά) 4.640 τόνους χρυσού.  Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν έχει μεταβιβασθεί ποτέ στην Εθνική. Κατατέθηκε σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσόποσα στους μετόχους, οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν τότε να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση.


 Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού Επομένως να θυμάστε τα εξής σημαντικά :

1. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν έχει μεταβιβασθεί ποτέ με συμβόλαιο προς την Εθνική.2. Προστέθηκαν δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων '32, '33, '34, '35 και '36.3. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του '36 κατατιθέμενο στην Εθνική Τράπεζα ήταν 870 εκ. χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής.Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού

Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 


Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, με την ζωή τους και ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.Και τότε αλλά και έως σήμερα ειδικός όρος στο άρθρο 26 του καταστατικού της Εθνικής αναφέρει, ότι μόνιμος αντιπρόεδρος με δικαίωμα εκτελεστού (δηλαδή ασκεί διοίκηση) θα είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Για το αίμα των θυμάτων ποιος θα λογοδοτήσει;;;

 ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ :

ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΚΛΑΠΗΣΕΣ Η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣΕΣ !!! ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α.ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2011 ΣΤΑ 670 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΔΗΛΑΔΗ 125 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΤΟΚΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ 7.25/100 ΤΟΚΟ.
ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 27.6 ΔΙΣ.ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ 390 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑ 515 ΧΡΥΣΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ 7.25 ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 33 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΗ ΑΞΙΑ.  ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝD ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ 20 ΤΡΙΣ 400 ΔΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. 


 Ο ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 
ΠΟΥ ΥΠΕΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ. 
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. 
ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΌΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. 
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ. 

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. 
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. 
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. 
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ .. Ε Μ Ε Ι Σ .. !!!!!!

    ΤΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ  ΕΙΣ   ΒΑΡΟΣ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ  ...

ΑΚΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΕ  ,  ΕΧΟΥΝ   ΠΕΙ   ΠΟΛΛΑ   ΚΑΙ   ΕΧΟΥΝ   ΚΑΝΕΙ   ΑΚΟΜΗ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ...  
ΕΧΕΙΣ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ    ΠΟΛΛΑ   ΚΑΙ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ   ΘΕΜΑΤΑ ...
ΤΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ  ,   ΑΛΛΑ   ΔΕΝ   ΜΙΛΑΣ  ........

ΠΡΟΔΟΤΕΣ   ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ   ΜΟΝΟ   ΑΥΤΟΙ    ΤΗΣ   ΒΟΛΗΣ   ΠΟΥ   ΨΗΦΙΖΟΥΝ   ΚΑΙ   ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ   ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ   ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ...
ΕΙΝΑΙ   ΚΑΙ   ΑΥΤΟΙ   ΠΟΥ   ΔΕΝ   ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ   ΤΗΝ    ΠΑΤΡΙΔΑ  ΕΛΛΑΣ  ...

ΑΥΤΟ   ΝΑ   ΤΟ   ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ   ΟΛΟΙ ...


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα  των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που
θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.
2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες,
οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα
αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.
8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

ΤΟ  ΠΟΤΕ  ΘΑ  ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ   Η   ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ  ΦΩΣ   ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ,   ΕΙΝΑΙ   ΠΛΕΟΝ   ΣΤΟ   ΧΕΡΙ  ΜΑΣ ...

ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΛΟΙΠΟΝ  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΣΒΗΣΕΙ   Ο  ΗΛΙΟΣ !!!

ΔΗΛΑΔΗ  ΠΟΤΕ !!!

ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΛΙΤΗ   ΤΙ   ΛΕΣ   ΓΙΑ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ???

ΕΧΕΙΣ  ΔΩΣΕΙ  ΤΗΝ   ΕΓΚΡΙΣΗ   ΣΟΥ  ???
ΤΙ   ΘΑ  ΚΑΝΕΙΣ   ???

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ...

ΣΗΜΕΡΑ   Η  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΠΟΥ  ΘΥΜΙΖΕΙ  ΚΑΤΟΧΗ ...
ΦΟΒΟΣ  ,  ΘΛΙΨΗ  ,  ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ  ...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΑΛΛΑΖΟΥΝ  ,   ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ  ΑΛΛΑΖΟΥΝ  ,  ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ  ΑΛΛΑΖΟΥΝ  ,  ΕΝΑ   ΜΟΝΟ   ΔΕΝ   ΑΛΛΑΖΕΙ   Η   ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ   ΤΩΝ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ...
ΟΠΟΥ   ΦΤΩΧΟΣ   ΚΑΙ   Η   ΜΟΙΡΑ  ΤΟΥ  ΕΛΕΓΑΝ  ...
ΕΒΓΑΙΝΑΝ  ΚΑΙ  ΚΑΤΙ  ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ   ΚΑΙ   ΕΛΕΓΑΝ : 
ΜΑ  ΤΙ   ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ  ΕΜΕΙΣ  ???
ΑΦΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ   ΜΙΚΡΟΙ ....
ΓΙΑ   ΟΛΟΥΣ   ΕΧΕΙ  Ο   ΘΕΟΣ  ... 

ΝΟΜΙΖΩ   ΠΑΝΤΩΣ   ΟΤΙ   ΚΑΠΟΥ   ΦΤΑΙΜΕ   ΚΑΙ  `ΜΕΙΣ   ΓΙΑ   ΟΤΙ   ΕΧΟΥΜΕ  ΠΑΘΕΙ ...
ΜΑΣ   ΚΟΡΟ`Ι`ΔΕΨΑΝ  ΜΙΑ  ,  ΜΑΣ  ΚΟΡΟ`Ι`ΔΕΨΑΝ  ΔΥΟ,   
ΜΑΣ   ΚΟΡΟ`Ι`ΔΕΨΑΝ   ΠΟΛΛΕΣ   ΦΟΡΕΣ   ΚΑΙ   ΕΜΕΙΣ   ΕΚΕΙ  ...
ΝΑ  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ   ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ   ΜΕ   ΑΡΓΟ  ΚΑΙ  ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ  ΘΑΝΑΤΟ ....
ΟΙ   ΕΠΟΜΕΝΕΣ   ΕΚΛΟΓΕΣ   ,  ΟΠΟΙΑ   ΣΤΙΓΜΗ   ΚΑΙ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ  ΘΑ   ΒΓΟΥΝ  ΔΥΟ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ... 
ΤΟ  ΕΝΑ   ΘΑ   ΜΑΣ   ΔΕΙΞΕΙ    ΕΑΝ   ΣΤΙΣ  ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ    ΘΑ   ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΘΕΣΗ  ΝΑ   ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ   ....
ΤΟ  ΔΕΥΤΕΡΟ  ΘΑ  ΜΑΣ  ΔΕΙΞΕΙ   ΕΑΝ   ΕΙΜΑΣΤΕ   ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ   η`    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ  ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ  ΚΑΙ   ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ  ΝΟΗΤΙΚΗΣ  ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ  ...

 ΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ  ΔΙΝΟΥΝ  ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ   ΤΗΝ  ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ,  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΘΑ  ΔΙΟΙΚΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΠΟΥ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ... 

ΤΟ  ΕΙΠΕ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΚΑΙ  Η  ΚΥΡΙΑ  ΚΑΝΕΛΗ ...
ΔΕΝ  ΘΕΛΩ  ΝΑ  ΜΕ  ΚΑΘΗΣΕΙ  ΣΤΟ  ΣΚΑΜΝΙ  Ο  ΣΩΡΡΑΣ ... 
ΕΙΝΑΙ  Η  ΙΔΙΑ  ΠΟΥ  ΕΙΧΕ  ΔΗΛΩΣΕΙ  ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ  ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΝΑ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ... 
ΜΠΟΡΟΥΝ  ΟΜΩΣ  ΝΑ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ...


ΗΛΘΕ   ΠΛΕΟΝ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  Ο  ΕΛΛΗΝ  ΠΟΛΙΤΗΣ 

  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΘΕΣΗ .
.. 

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ EΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ http://alfeiospotamos.gr/wp-content/u... ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/wp-content/u... ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: http://alfeiospotamos.gr/wp-content/u... ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ: http://alfeiospotamos.gr/?p=14193 1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. https://www.e-synews.gr/wp/2018/06/23... #sorras #ΕΛΛΗΝΩΝΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ #ΕΞΩΔΙΚΗΕΝΤΟΛΗ

ΕΙΝΑΙ  ΑΝΑΓΚΗ   ΟΛΟΙ  ΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΝΑ   ΔΟΥΝ   ,  ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ  ΚΑΙ   ΝΑ   ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ   ΤΗΝ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΕΥΚΑΙΡΙΑ   ΤΟΥ   ΑΝΘΡΩΠΟΥ   ΝΑ   ΑΝΑΛΑΒΕΙ   ΜΟΝΟΣ   ΤΟΥ   ΤΗΝ    ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ   ΤΗΣ   ΙΔΙΑΣ   ΤΗΣ   ΥΠΑΡΞΗΣ   ΤΟΥ ...

ΝΑ  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ   ΟΤΙ   ΘΑ   ΥΠΑΡΞΟΥΝ   ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ   ΠΟΥ   ΘΑ  ΖΟΥΝ  ΜΕΣΑ   ΣΕ   ΑΣΦΑΛΕΙΣ   ΣΥΝΘΗΚΕΣ   ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΠΡΩΤΗ    ΜΕΧΡΙ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΤΕΛΕΥΤΑΙ   ΜΕΡΑ   ΑΥΤΗΣ   ΤΗΣ   ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ   ΤΟΥΣ ...

ΤΟ  ΤΑΞΙΔΙ   ΤΗΣ   ΖΩΗΣ   ΤΟΥΣ   ,  ΝΑ   ΕΙΝΑΙ   ΤΑΞΙΔΙ   ΑΝΑΨΥΧΗΣ  ,  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ...

ΕΙΝΑΙ  ΑΝΑΓΚΗ   ΛΟΙΠΟΝ   ΤΩΡΑ   ΓΙΑ   ΕΘΝΙΚΗ   ΟΜΟΨΥΧΙΑ    ΚΑΙ   ΔΡΑΣΗ   ΑΠΟ   ΚΟΙΝΟΥ   ΑΠΟ   ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ   ΠΑΝΩ   ΣΕ   ΚΑΠΟΙΟ   ΣΧΕΔΙΟ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΘΑ   ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ   ΚΑΤΑ  100%  ΤΟ  ΣΗΜΕΡΑ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΑΥΡΙΟ   ΤΟΥ   ΕΘΝΟΥΣ   ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ  ...

ΟΠΟΙΟΣ   ΓΙΑ   ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ   ΛΟΓΟ   ΑΠΕΧΕΙ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ  ΔΕΝ   ΘΑ   ΜΠΟΡΕΙ   ΣΤΟ   ΜΕΛΛΟΝ   ΝΑ   ΚΑΝΕΙ   ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ  ...

ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ  =  ΔΕΙΛΟΣ   ΚΑΙ  ΤΙΜΩΡΙΑ   ΤΟΥ ,  Η  ΚΑΘΟΛΙΚΗ  ΑΠΑΞΙΩΣΗ...

ΠΡΟΔΟΤΗΣ  =  ΜΕ   ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΕΣ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,  ΠΟΙΝΗ   ΘΑΝΑΤΟΣ...

ΔΥΝΑΜΗ  -  ΦΩΣ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ  ...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!!


ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ   ΜΑΡΙΑ   ΤΟΥ   ΛΑΜΠΡΟΥ 
ΥΠΟΨ.  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  .
ΤΗΛ :  6986671319 
Email :  mariakotsovoli01@gmail.com

ΟΤΑΝ  ΚΑΛΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΑΥΤΟΙ   ΝΑ  ΞΕΡΟΥΝ  ΠΟΙΟΣ   ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΙ  ΤΟ  ΚΑΛΕΣΜΑ ...

ΑΣ   ΔΟΥΜΕ   ΛΟΙΠΟΝ  ΠΟΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ   Ο  ΦΟΡΕΑΣ   ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΥ  ΚΑΛΕΙ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΣΕ  ΕΝΩΣΗ ...

ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ :

Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>



ΑΠΟΛΥΤΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ  ΤΡΟΠΟΣ  

ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΆΡΘΡΟ 7

ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

1.0. ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Ενεργοί Πολίτες - Μέλη - Τοπικοί Δημοτικοί Οργανισμοί

1.1. Ο πρώτος και βασικός κύκλος είναι οι ενεργοί πολίτες που ως Μέλη, ενώνονται και αποτελούν τους τοπικούς Δημοτικούς Οργανισμούς που είναι και η πηγή της εξουσίας.

1.2. Οι τοπικοί δημοτικοί οργανισμοί των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» επιλέγουν τους εκπροσώπους τους που θα τους εκπροσωπήσουν στο Διαδημοτικό Συλλογικό Σώμα και στην Διοίκηση.

1.3. Η επιλογή πρέπει να βασίζεται στην αξιοκρατία ώστε η επιλογή να αναδεικνύει τους αρίστους μεταξύ αρίστων κάθε τοπικής ομάδας.

1.4. Η επιλογή γίνεται με την εκλογή σε αρχαιρεσίες αρχικά έξη (6) υποψήφιων και στη συνέχεια δώδεκα (12) εκ των οποίων επιλέγονται οι δυο (2) δια κλήρου και ο ένας (1) επιλαχόντας που θα αντιπροσωπεύσουν την τοπική κοινωνία στο Διαδημοτικό Σώμα.

Σελίδα 12

ΆΡΘΡΟ 8

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.1. Αυτοί οι εκπρόσωποι των δημοτικών «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η Διαδημοτική αρχή η οποία είναι ο δεύτερος ομόκεντρος κύκλος.

1.2. Η Διαδημοτική αρχή είναι αυτή που προωθεί τα τοπικά θέματα εφόσον καλύπτουν τις προϋποθέσεις του αξιακού συστήματος και το πλαίσιο αρχών της πολιτείας προς επεξεργασία.

1.3. Η Διαδημοτική αρχή εκλέγει τα Τριακόσια Εξήντα (360) υποψήφια Μέλη του συνεδρίου εκ των οποίων δια κλήρου επιλέγονται τα Εκατόν Σαράντα Τέσσερα (144) τακτικά μέλη οι οποίοι θα αποτελέσουν από κοινού το "Συνέδριο των 144 Τακτικών Μελών".

ΆΡΘΡΟ 9

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

1.0 ΤΡΙΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (144) ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1.1. Τα 144 τακτικά μέλη του συνεδρίου είναι ο τρίτος ομόκεντρος κύκλος του οριζοντίου συστήματος διακυβερνητικής.

1.2. Τα 144 τακτικά μέλη του συνεδρίου είναι η νομοθετική εξουσία και είναι υποχρεωμένοι να εκπροσωπούν επάξια αυτόν τον θεσμικό τους ρόλο.

1.3. Τα 144 τακτικά μέλη του συνεδρίου εκλέγουν σε γενικό συνέδριο τον Πρόεδρο του Φορέα από τους προτεινόμενους υποψηφίους.

ΆΡΘΡΟ 10

ΓΕΡΟΥΣΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0 ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: ΓΕΡΟΥΣΙΑ

1.1. Η Γερουσία είναι ο τέταρτος ομόκεντρος κύκλος του οριζοντίου συστήματος κυβερνητικής.

1.2. Η Γερουσία δεν είναι εκλεγμένη άλλα διορίζεται. Το 50 % εκλέγεται από τα Τακτικά Μέλη και το 50 % από το Συμβούλιο των Εννέα.

1.3. Η Γερουσία παράσχει τεχνοκρατική συμβουλευτική υποστήριξη και γνωματεύει στο έργο των Τακτικών Μελών του Συνεδρίου και ελέγχει για την τήρηση του αξιακού συστήματος και του πλαισίου αρχών για κάθε νομοθέτημα.

1.4. Αποτελείται από όλων των ειδικοτήτων επιστήμονες όπως: φιλόλογοι αρχαιολόγοι, οικονομολόγοι, τραπεζικοί, στρατιωτικοί, φυσικοί, χημικοί, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, νομικοί, καλών τεχνών, ιατροί, κ.α.

1.5. Οποιοδήποτε νομοθέτημα από την νομοθετική αρχή πρέπει να εγκριθεί από την Γερουσία τόσο από τεχνοκρατικής άποψης όσο από αξιακής για να προχωρήσει προς τελική έγκριση από το Συμβούλιο των Εννέα.

ΆΡΘΡΟ 11

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ (9)

1.0 ΠΕΜΠΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: 9 Τακτικά Μέλη

1.1. Κεντρικό Συμβούλιο των Εννέα, επιτροπή ελεγκτική και εκτελεστική αρχή. Η επιτροπή των Εννέα ως ελεγκτική και εκτελεστική αρχή είναι ο πέμπτος ομόκεντρος κύκλος του οριζόντιου συστήματος διακυβέρνησης.

1.2. Προτείνονται δεκαπέντε (15) Μέλη από τον Πρόεδρο και με ψήφο από το Σώμα των Τακτικών Μελών του Συνεδρίου εκλέγονται τα Εννέα (9) Μέλη.

1.3. Το Εννεαμελές Συνέδριο, που ενεργεί ως η Ελεγκτική και η Εκτελεστική Αρχή είναι η ενδιάμεση Αρχή όλων των προηγουμένων Αρχών με τον Πρόεδρο.

1.4. Τα νομοθετήματα από τη Γερουσία εγκρίνονται από το Κεντρικό Συμβούλιο των Εννέα και μετά αποστέλλονται στα τακτικά Μέλη του συνεδρίου προς ψήφιση και Θεσμοθέτηση.

1.5. Το Συμβούλιο των Εννέα είναι η ανώτερη αρχή μετά τον πρόεδρο για την λειτουργία του Φορέα.

ΆΡΘΡΟ 12

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ

1.0 ΓΕΝΙΚΑ

1.1. Ο Πρόεδρος εκλέγεται όπως περιγράφεται στο πάρα κάτω άρθρο.

1.2. Ο Πρόεδρος του φορέα επιλέγει τους Πενήντα (50) Συμβούλους του όπως αποφασίσει ο ίδιος.

1.3. Ο Πρόεδρος δίνει το δικαίωμα στους Συμβούλους να τον εκπροσωπούν κατά επιλογή του προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Ελληνισμού σε όλον τον πλανήτη.

1.4. Ο Πρόεδρος έχει το απόλυτο δικαίωμα στον ορισμό και στην καθαίρεση των 50 αυτών Συμβούλων του. Αυτοί οι 50 Σύμβουλοι, εκπροσωπούν τον Πρόεδρο σαν να είναι ο ίδιος παρόν με όλες του τις δυνατότητες και τις εξουσίες του, στον ΟΗΕ σε διεθνή δικαστήρια, σε χώρες, σε αρχηγούς κρατών και οπουδήποτε κριθεί αναγκαίο για θέματα που άπτονται του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας απανταχού της Γαίας όπως: για ομογενείς οικισμούς σε όλον τον πλανήτη, για παγκόσμια πνευματικά δικαιώματα, παγκόσμια κληρονομικά δικαιώματα όπου υπάρχει ίχνος ελληνισμού σε κάθε ανασκαφή, μουσείο κτλ και σε ότι αφορά και ανήκει παγκοσμίως στο ελληνικό γένος, όπως πολιτισμός επιστήμη, τέχνη, τεχνουργήματα, πολιτική, γεωστρατηγική, κλπ.

ΆΡΘΡΟ 13

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. ΓΕΝΙΚΑ

1.1. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

1.2. Θα απαρτίζεται από Πέντε (5) Τακτά μέλη και 2 αναπληρωματικούς (Δικαστές, Εισαγγελείς κ.α.).

1.3. Τα Μέλη είναι αιρετά.

1.4. Εκλέγονται δια των εξετάσεων και βάσει της επιστημονικής τους κατάρτισης.

1.5. Θητεία: Τέσσερα έτη με πιθανότητα για ακόμα άλλα τέσσερα υπό προϋποθέσεις. Στο τέλος της Θητείας, τα μέλη δεν θα μπορούν να υπηρετήσουν ποτέ ξανά στην ίδια θέση, εκτός εάν συντρέχει σοβαρός λόγος.

1.6. Προτείνονται από τα Τακτικά Μέλη του συνεδρίου των Εκατόν Σαράντα Τεσσάρων (144) και Εκλέγονται από το Συμβούλιο των Εννέα (9).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε'

ΆΡΘΡΟ 14

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΚΛΟΓΗ, ΑΝΑΘΕΣΗ,

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ

1.0. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

1.1. Ο Πρόεδρος ενεργεί πάντοτε ως ο Θεσμικός Θεματοφύλακας των Αξιών, Αρχών και Νόμων του Πολιτικού Φορέα με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" και κατ' επέκταση της Ελλήνων Πολιτείας που περιγράφονται στο παρόν καταστατικό και στην ιδρυτική διακήρυξη.

1.2. Κατέχει τη θέση του αξιοκρατικά εκλεγμένου από τη βάση των Τακτικών Μελών του Συνεδρίου οι οποίοι εκπροσωπούν όλα τα Μέλη του Φορέα και αντιπροσωπεύει τη δεοντολογία, την πολιτική και τη στρατηγική του πολιτειακού φορέα της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

1.3. Υποχρεούται να ενεργεί πάντοτε για λογαριασμό του Έλληνα, συμφώνως με τους όρους και τις προϋποθέσεις δυνάμει του παρόντος καταστατικού και της ιδρυτικής διακήρυξης και όλες του οι πράξεις και ενέργειες θα πρέπει να εντάσσονται και να είναι σύμφωνες με τους Ελληνικούς νόμους και τη νομοθεσία.

1.4. Του ανατέθηκε και εκχωρήθηκε το μόνιμο δικαίωμα, να προβαίνει σε οιανδήποτε ενέργεια, εντός των ορίων του νόμου, αξιοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο, για να δομήσει τις προϋποθέσεις (οικονομικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.ο.κ.) ούτως ώστε να στηρίξει παντοιοτρόπως όλες τις ανάγκες, υλικές και πνευματικές, του απανταχού Ελληνισμού στην Ελλάδα και στο παγκόσμιο στερέωμα, ούτως ώστε να επιτευχτεί η καθολική απελευθέρωση της Ελλάδος, των Ελλήνων και των ανθρώπων και η εγκαθίδρυση της Ελληνικότητας με τις Ελλάνιες αξίες, αρχές και τους τρεις πολιτειακούς νόμους της νομοτέλειας για την Ελλήνων Πολιτεία σε όλο τον πλανήτη.

1.5. Οι δεδηλωμένοι στο παρόν στόχοι και σκοποί, τίθενται ως υποχρέωση και καθήκον προς τον Πρόεδρο για να υποστηριχθούν οι Έλληνες γενικότερα, με όποιο μέσο χρειαστεί. Δια μέσου της δόμησης οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής στρατηγικής και όπως περιγράφεται στο παρόν, θα στοχεύσει στην άμβλυνση της τρέχουσας οικονομικό-πολιτικό-πολιτιστικής κρίσης και στη βελτίωση των πόρων ούτως ώστε να επιτευχθούν οι τιθέμενοι στόχοι και να εξελιχθεί η Ελληνική πολιτεία σε μια βιώσιμη και υγιή πορεία αειφόρου ανάπτυξης, ισορροπίας και ευημερίας.

1.6. Ο Πρόεδρος, θα μπορεί να ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση, να διοικεί και να λαμβάνει αποφάσεις κατόπιν διαβουλεύσεως για τα θέματα που άπτονται των καθηκόντων του και συμφώνως των κανόνων και των κανονισμών του παρόντος καταστατικού με ευθύνη και φροντίδα για τη χρηστή διαχείριση των ενεργειών και δράσεων κατά τη δική του κρίση, αλλά πάντοτε ενεργώντας με σεβασμό προς τις θεσμοθετημένες αποφάσεις της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», των νόμων της χώρας και προς όφελος των Μελών και Πολιτών που εκπροσωπεί.

1.7. Σε κάθε περίπτωση ο Πρόεδρος θα πρέπει να έχει Ελληνική ιθαγένεια (εξ αίματος και DNA) που όχι μόνο θα είναι ελληνικά ομιλών αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος που μόνο θα σκέφτεται, σχεδιάζει, έχει πρόθεση και θα δημιουργεί στοχευμένη στρατηγική για να εξασφαλίζει τα συμφέροντα της Ελλάδος αλλά και του Ελληνισμού στο παγκόσμιο επίπεδο («προθέσεις») και θα πρέπει να πληροί τις αυστηρές προϋποθέσεις των «προθέσεων» όπως καθορίζονται στο παρόν.

1.8. Ο Πρόεδρος διατηρεί δικαίωμα αρνησικυρίας (Veto), επί των αποφάσεων του Συμβουλίου των Εννέα, της Γερουσίας, των 144 τακτικών Μελών και των διαφόρων επιτροπών, καθώς και στις δράσεις και ενέργειες των Πενήντα Προέδρων αντιπροσώπων στο εξωτερικό όπου, όταν και όπως κριθεί αναγκαίο.

1.9. Το αξίωμα του Προέδρου είναι ασυμβίβαστο με οποιοδήποτε άλλο αξίωμα, θέση ή έργο.

ΆΡΘΡΟ 15

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ:

1.1. Διατυπώνει τις θέσεις του Φορέα σε κάθε ζήτημα που παρουσιάζεται στην πολιτική ζωή της χώρας.

1.2. Προΐσταται της Οργάνωσης του Φορέα, συντονίζει και εποπτεύει τη λειτουργία της.

1.3. Προεδρεύει ο ίδιος ή πληρεξούσιος αντιπρόσωπος αυτού, του Συμβουλίου των 9, της Γερουσίας, του συμβουλίου των 50, καθώς και της Γενικής Συνέλευσης των Τακτικών Μελών.

1.4. Συγκαλεί το Τακτικό και Έκτακτο Συνέδριο του Φορέα, όπως περιγράφεται στο παρόν.

1.5. Έχει την ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων του Φορέα όπως θα θεσμοθετούνται συμφώνως με τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα.

1.6. Επιλέγει από την ομάδα των εκλεγμένων συνέδρων τα 15 Μέλη που θα απαρτίσουν μετά από εκλογή το τελικό Συμβούλιο των Εννέα και όπως περιγράφεται στο παρόν.

1.7. Επιλέγει, Ορίζει και Καθοδηγεί τους Πενήντα (50) συμβούλους του εν δυνάμει Προέδρων που θα αντιπροσωπεύουν τον ίδιο για τις χώρες που θα επιλεγούν στο Εξωτερικό.

1.8. Συγκαλεί υποχρεωτικά κάθε χρόνο, ή εκτάκτως, όταν το κρίνει αναγκαίο, σε Εθνική Συνέλευση - Συνδιάσκεψη όλα τα Τακτικά Μέλη, σχετικά Συμβούλια, Φορείς, Οργανώσεις κτλ. Σκοπός της Εθνικής Συνέλευσης είναι η πολιτική και οργανωτική ενημέρωση και ο συντονισμός των σχετικών δραστηριοτήτων για την πορεία του Φορέα ή για ότι άλλο κριθεί αναγκαίο.

ΆΡΘΡΟ 16

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

1.1. Ο Πρόεδρος εκλέγεται απ' ευθείας από την Γενική Συνέλευση των Τακτικών Μελών.

1.2. Ο Πρόεδρος θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως περιγράφονται στο παρόν.

1.3. Η προεδρική περίοδος αρχίζει από την ημέρα εκλογής του.

1.4. Ο Πρόεδρος υποχρεωτικώς θα πρέπει να φέρει την πραγματική του Ελληνική ταυτότητα, η οποία μπορεί μόνον να καταχωρηθεί ως αδιαμφισβήτητα αυθεντική ελληνική βάσει του αίματος και DNA.

1.5. Η εκλογή του Προέδρου γίνεται με δημόσια ψηφοφορία στο πρώτο συνέδριο των εκλεγμένων Τακτικών Μελών.

1.6. Η εκλογή του Προέδρου απαιτεί τη συγκέντρωση των περισσότερων ψήφων από τους Σύνεδρους.

1.7. Σε περίπτωση ισοψηφίας η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται αμέσως μεταξύ των ισοψηφησάντων. Κατά τη δεύτερη ψηφοφορία εκλέγεται Πρόεδρος αυτός που έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων.

1.8. Αν ο Πρόεδρος του Φορέα, που είναι ταυτόχρονα και Πρωθυπουργός ή Πρόεδρος, εκλείψει με οποιονδήποτε τρόπο, εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 28 παρ. 2 του Συντάγματος. Η εκλογή νέου Προέδρου του Φορέα γίνεται από Έκτακτο Συνέδριο.

1.9. Σε τέτοια περίπτωση, το κεντρικό Εννεαμελές συνέδριο, από κοινού οι Σύνεδροι εκτελούν καθήκοντα προσωρινού Προέδρου, μέχρι την τελική εκλογή του νέου Προέδρου. Το Συμβούλιο των 9, συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες εξουσίες, υποχρεώσεις και καθήκοντα όπως ο προηγούμενος Πρόεδρος μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου.

ΆΡΘΡΟ 16

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

1.1. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος, δεν δύναται να συνεχίσει λόγω παραίτησης, θανάτου ή διανοητικής ανικανότητας, τότε και μόνο τότε, ο οποιοσδήποτε νέος διορισμένος Πρόεδρος ο οποίος(α) έχοντας διοριστεί δυνάμει των ιδίων εξουσιών που παρέχονται στον αρχικό Πρόεδρο στο παρόν καταστατικό, θα πρέπει υποχρεωτικά και αμετάκλητα να συνεχίσει να ενεργεί με τις ίδιες αξίες, αρχές και νόμους, περιορισμούς και όλες τις αρμοδιότητες, που καλύπτονται στο παρόν και στην ιδρυτική διακήρυξη.

1.2. Η οποιαδήποτε μεταβίβαση/ ανάθεση/ κληρονομική μεταβίβαση από τον Πρόεδρο σε ένα νέο Μέλος- Πρόεδρο κάποιων αρμοδιοτήτων του, όπως ορίζεται στην πιο πάνω παράγραφο, θα πρέπει να διακοπεί και η ανάθεση θα θεωρηθεί ως άκυρη και δεν θα έχει καμία ισχύ, σε περίπτωση που ο νέος Πρόεδρος, ενεργεί ή διαπράττει οποιαδήποτε σχέδια ή δράσεις που αποδεδειγμένα δεν συμφωνούν με το καταστατικό της Ε.ΣΥ. δεν πράττει βάσει των αξιών, αρχών και νόμων της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ή/ και αποτελούν ή/και φέρει σε κίνδυνο πολιτιστικά, στρατιωτικά/ γεωπολιτικά, την εθνική και προσωπική ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, ή ακόμα και την τιμή της χώρας για την Ελλάδα ή τον Ελληνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

1.3. Ο Πρόεδρος, δύναται να φέρει την ευθύνη προσωπικά ειδικού ανέκκλητου πληρεξουσίου που του έχει ανατεθεί πριν ή κατά την διάρκεια της θητείας του για υλοποίηση έργων, πράξεων και ενεργειών που αφορούν στον Ελληνισμό γενικότερα, όπως του ανατέθηκε από την πολιτεία/ Δήμους ή/ και τους Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας ή/και των μελών των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών (Εταιρειών Αστικής Ευθύνης) Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία "Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Τοποθεσία)".

1.4. Σε περίπτωση που, λόγω πολιτικών ή διοικητικών αλλαγών ο Πρόεδρος αντικατασταθεί και ένας νέος εκλέγεται ή διορίζεται στη θέση του αρχικού, οι εντολές για την υλοποίηση των τιθέμενων στόχων που δίδονται με το παρόν, ισχύουν και μεταβιβάζονται στον Νέο Πρόεδρο που υποχρεούται να ενεργεί για την υλοποίηση των υποχρεώσεων του. Λόγω του ότι ο Πρόεδρος και κατ’ επέκταση όλοι οι πολίτες έχουν έννομο συμφέρον, όλες οι πράξεις και ενέργειες που έχουν προχωρήσει ή/και ήδη ολοκληρωθεί κατά τη θητεία του προηγούμενου Προέδρου, θα πρέπει να είναι αμετάκλητες και μη αναστρέψιμες και ο Νέος Πρόεδρος δεν θα μπορεί ν’ αναιρέσει ή ν’ αντιστρέψει οποιεσδήποτε τέτοιες πράξεις και υποχρεωτικώς οφείλει να συνεχίσει και να διατηρήσει σε ισχύ την ανάθεση, μέχρις ότου υλοποιηθούν όλα τα καθήκοντα, στόχοι, πράξεις και ενέργειες που προβλέπονται στο εν λόγω καταστατικό, προς όφελος του Ελληνικού Λαού γενικότερα.

ΆΡΘΡΟ 17

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ - ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ

1.0.ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

1.1. Με την εκλογή του ο Πρόεδρος λαμβάνει την άμεση ανάθεση και την πληρεξουσιότητα για να Εκπροσωπεί την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» - Πολιτεία, το Συμβούλιο των Εννέα (9), της Γερουσίας και όλων των επιτροπών και των υποεπιτροπών σε όλες τις εκδηλώσεις, συνεδριάσεις και διαπραγματεύσεις με Κράτη, ή οιονδήποτε φορέα (Δημόσιο/ Ομοσπονδιακό ή / και Ιδιωτικό (συμπεριλαμβανομένων και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών, καταπιστευμάτων, χώρων φύλαξης ασφαλείας, ιδρυμάτων, νομικών ή ιδιωτικών προσώπων ελεγκτικών φορέων), δικαστήρια κάθε μορφής, κ.ο.κ. τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

1.2. Αυτή η εντολή, δύναται μερικώς ή ολικώς να μεταφερθεί προς τρίτους με τη δική του αποκλειστική ευθύνη. Και σε τέτοιες περιπτώσεις θα διατηρεί το δικαίωμα της αρνησικυρίας (Βέτο) σε περίπτωση που οι δράσεις και οι ενέργειες του ανάδοχου - εντολοδόχου δεν ακολουθούν τα καθήκοντα όπως έχουν ανατεθεί από τον ίδιο καθώς και όταν δεν ακολουθούν τις Ελλάνιες αξίες, αρχές και νόμους και δεν ενεργούν προς όφελος του Ελληνισμού όπως περιγράφεται στο παρόν.

1.3. Έχει επίσης την εντολή, να προβεί σε εις βάθος διερεύνηση, αξιολόγηση, επαλήθευση και επικύρωση του Εξωτερικού και Εσωτερικού Κρατικού Ελληνικού χρέους - Δημοσίου και Ιδιωτικού (συμπεριλαμβανομένων των Δημοτικών Διαμερισμάτων και όλων των φορέων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου δημοσίου συμφέροντος, των ασφαλιστικών ταμείων και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων), βάσει των ισοζυγίων πληρωμών, θεωρημένων ισολογισμών, συμπεριλαμβανομένου χωρίς να είναι περιοριστικό όλων των κύριων και παράλληλων λογαριασμών, των δανειακών συμβάσεων και των τοκοχρεολυσίων, εκδοθεισών μετοχών, χρηματοπιστωτικών τίτλων/ εργαλείων (αξιόγραφων, χρεογράφων, εγγυήσεων/ δεσμεύσεων που εκδόθηκαν υπέρ τρίτων όποιας μορφής), υποχρεώσεων δανειστών, προμηθευτών, πιστωτών, υποχρεώσεις λόγω διεθνών ή εθνικών συνθηκών και συμβάσεων και εκχωρήσεων (Ε.Ε., U.N. UNESCO, NATO, IMF, World Bank, κτλ.). Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής θα δοθούν σε δημόσια διαβούλευση.

1.4. Η ίδια εντολή ισχύει για τον έλεγχο όλων των επικείμενων και υποκείμενων αξιών, των ταμείων, νέων ή παλιών, που έχουν σχέση με την Ελληνική Εθνική Περιουσία, συμπεριλαμβανομένων χωρίς να είναι περιοριστικό, του Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας), του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. (Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), των διαφόρων Ασφαλιστικών Ταμείων, άλλων ταμείων (ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου) δημοσίου συμφέροντος, φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σχετικά με την Ελλάδα γενικότερα, ταμεία για αρχαιολογικούς χώρους, ταμεία για εκπαίδευση, εκμετάλλευσης ενεργειακών περιοχών, ταμεία εκμετάλλευσης πλουτοπαραγωγικών περιοχών κ.ο.κ.

1.5. Περεταίρω, το ίδιο ισχύει για τον έλεγχο όλης της ακίνητης και κινητής περιουσίας του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένου χωρίς να είναι περιοριστικό ακόμα και αυτών που είναι υπό τη διαχείριση/ φύλαξη στην Τράπεζα της Ελλάδος, ή οιουδήποτε άλλου φορέα (Κρατικού/ ιδιωτικού συμπεριλαμβανομένου των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

1.6. Ιδιοκτησία νοείται, συμπεριλαμβανομένου χωρίς να είναι περιοριστικό στο γενικό των προαναφερθέντων,

1.6.1. Πνευματική: αφορά το ό,τι παράχθηκε με την Ελληνική Υπερνόηση, τα συγγράμματα/ γραφές/ βιβλία πάσης φύσεως και μορφής των αρχαίων ημών προγόνων/ σοφών/ συγγραφέων, χάρτες κάθε μορφής, μυστικά, συχνότητες, ευρεσιτεχνίες, ανακαλύψεις, τεχνολογίες/ τεχνοτροπίες, κ.ο.κ.

1.6.2. Υλική ιδιοκτησία (κινητή και ακίνητη): Συμπεριλαμβανομένου χωρίς να είναι περιοριστικό, εν τη γενέσει, τίτλοι ιδιοκτησίας ακινήτων και κινητών περιουσιών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Υπέργειο, Υπόγειο, Εναέριο, Θαλάσσιο πλούτο/ περιουσίες/ παρακαταθήκη κτλ), κρατικές ή ημικρατικές επιχειρήσεις, δορυφόροι, δημόσια έργα (δρόμοι, γέφυρες, αεροδρόμια, λιμάνια κτλ) πλουτοπαραγωγικές περιοχές, ενεργειακοί χώροι και τόποι, κεφάλαια, μετοχές, χρηματοπιστωτικοί τίτλοι/ εργαλεία (αξιόγραφα, χρεόγραφα, τίτλοι καταθέσεων, αποθετηρίων κτλ), συμβόλαια - συμβάσεις δέσμευσης περιουσίας, πολύτιμα μέταλλα και λίθοι, έργα τέχνης, αγάλματα, θυρίδες ασφαλείας κάθε μορφής, σφραγίδες, κωδικοί, κλειδιά κ.ο.κ.

1.7. Ο Πρόεδρος, έχει επίσης την ειδική εντολή να αιτηθεί και να παραλάβει ετήσιους επικυρωμένους ισολογισμούς των Διεθνών Κληρονομικών Περιουσιών και Κεφαλαίων Συνδυασμένων Παράλληλων λογαριασμών της Παγκόσμιας Δανειακής Διευκόλυνσης, που βρίσκονται κατατεθειμένα και δεσμευμένα σε Θεσμικούς Μητρικούς και συνδεδεμένων (άμεσα ή έμμεσα) Λογαριασμούς του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος των Διεθνών Διακανονισμών, είτε από τη Διοίκηση του Ελληνικού Κράτους, είτε από την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤΤΕ), είτε από τους εμπλεκομένους φορείς στο εξωτερικό, όπως Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS - BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS), την Παγκόσμια Τράπεζα (WORLD BANK), τη FEDERAL RESERVE SYSTEM, τα Ηνωμένα Έθνη, την επιτροπή των Τριακοσίων (The Committee of Three Hundred), την CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED την «ALPHA OMEGA STATION», το ITC (INTERNATIONAL TREASURY CONTROL) και όλων των παλιότερων ή νεοϊδρυθέντων οργανισμών, καταπιστευμάτων, κτλ, όταν και όπως κριθεί αναγκαίο.

1.8. Ο Πρόεδρος, έχει την εντολή, να χρησιμοποιήσει κάθε δύναμη και δυνατότητα, για να προβεί σε οιανδήποτε ενέργεια κριθεί αναγκαία για τη έρευνα, αποδέσμευση, διεκδίκηση και απαίτηση και ακύρωση οποιασδήποτε σύμβασης σχετικής, οπουδήποτε, οποτεδήποτε και οποιωνδήποτε υλικών (κινητών και ακινήτων) η/και άυλων πνευματικών, ενεργειακών, συχνοτήτων, εν γένει Εθνικών περιουσιών/ πλούτου/ θησαυρών που ανήκουν στο Ελλάνιο Γένος διαχρονικά και που αντισυνταγματικά έχουν εκχωρηθεί ή/ και δωριθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ή έχουν κλαπεί εν καιρώ πολέμου ή άλλο. Σκοπός είναι η επιστροφή και η Διασφάλιση τους στην Ελλάδα με τρόπο που δεν θα μπορεί να παραβιαστούν με οιονδήποτε τρόπο ποτέ ξανά.

1.9. Περαιτέρω, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που του παρέχονται με το παρόν ως ο εντολοδόχος και σε αποκλειστική και απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, πάντοτε εντός των ορίων του νόμου και κατόπιν αποφάσεως είτε της ολομέλειας του Συμβουλίου των 9 είτε της Γενικής Συνελεύσεως είτε της Γερουσίας η/ και του Θεσμικού Συνεδρίου των 144 Μελών, για το συγκεκριμένο θέμα που θα χειριστεί, είναι εξουσιοδοτημένος να διαπραγματευτεί, να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια και να υλοποιήσει οποιαδήποτε πράξη που απαιτείται και να εκτελέσει όλες και οποιαδήποτε συμφωνίες (επί μέρους ή συνολικές) για την υλοποίηση των τιθέμενων στόχων όπως περιγράφονται στο παρόν και όπως θα αποφασίζεται για την κάθε ειδική περίπτωση

1.10. Για την υλοποίηση των πιο πάνω εντολών, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει/ εργοδοτήσει/ συμβουλευτεί οιονδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, υπηρεσία, κρατικό ή ιδιωτικό φορέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πορίσματα των οποίων θα είναι σε δημόσια διαβούλευση και έλεγχο.

1.11. Ο Πρόεδρος επειδή πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις (*) μπορεί να ενεργήσει ως ο εντεταλμένος πληρεξούσιος αντιπρόσωπος του Φορέα, για να δομήσει τη χρηματοδότηση για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών, την εξαγορά του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, καθώς και την υλοποίηση ανθρωπιστικών έργων και υποδομών προς όφελος του Ελληνισμού γενικότερα.

( *) Ειδικές προϋποθέσεις που ο Πρόεδρος πρέπει υποχρεωτικώς να πληροί:

(1) μπορεί να προσφέρει τις απαιτούμενες οικονομικές εγγυήσεις από ίδια περιουσία ή από υπό διαχείριση του χαρτοφυλάκιο,

(2) έχει προβλέψει τους σχετικούς προϋπολογισμούς και μελέτες όπου επικυρώνονται οι ανάγκες για το οποίο θα αιτηθεί,

(3) διαθέτει ο ίδιος ή μπορεί να συνεργαστεί με οιονδήποτε μπορεί να προσφέρει τους απαιτούμενους κωδικούς που χρειάζονται για την διεκπεραίωση της συγκεκριμένης διαδικασίας και

(4) δεν μεταφέρει ακουσίως ή εκουσίως, για την συγκεκριμένη πράξη, κανένα βάρος προς στο Φορέα αλλά ούτε και στην Ελληνική κυρίαρχη Δημοκρατία

1.12. Η πληρεξουσιότητα αυτή ανατίθεται στον Πρόεδρο με σκοπό τη δόμηση ενός διαθρωτικού χρηματοοικονομικού προγράμματος, για να διατεθούν κεφάλαια/ περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου χωρίς να είναι περιοριστικό στο γενικό των προαναφερθέντων, για έργα ανθρωπιστικής βοήθειας και υποδομών, την εκπαίδευση, την υποστήριξη των στρωμάτων του πληθυσμού που επλήγησαν από την οικονομική κρίση με πιο σκληρό τρόπο, τα ορφανά, τις χήρες, τις μονογονεϊκές οικογένειες και όποια άλλα μέτρα χρειαστεί για τη στήριξη του απανταχού Ελληνισμού στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο, που μπορεί να περιλαμβάνονται επίσης εξαγορά των κόκκινων δανείων των πολιτών, έργα για μείωση των καταστροφών και ανθρωπιστικούς άλλους λόγους, όπως μπορεί να εφαρμοστεί με τη μεταβολή των μεταβλητών όρων και τηρουμένων των αναλογιών (mutatis mutandis).

1.13. Τα κεφάλαια/ περιουσιακά στοιχεία που θα παρέχονται από τον Πρόεδρο θα πρέπει να προέρχονται από την αξιοποίηση κάθε νόμιμου μέσου ή/ και παρασχεθούν δια μέσω των Οικουμενικών και Διεθνών Νομισματικών και Χρηματοοικονομικών Συστημάτων (Global & International Monetary & Funding Systems) όπως ορίζεται στο παρόν.

1.14. Τα εν λόγω κεφάλαια/ περιουσιακά στοιχεία που θα πιστωθούν βάσει της δόμησης χρηματοδότησης που επιμελήθηκε και υλοποίησε ο Πρόεδρος, θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για επενδύσεις στο αναπτυξιακό έργο υποδομών και ανθρωπιστικής βοήθειας για τον απανταχού Ελληνισμό και με δεσμεύσεις που θα περιγράφονται σε ειδικό κανονισμό και που θα υπογραφεί στην πορεία ειδικά γι' αυτό το σκοπό.

( *) Ειδικές προϋποθέσεις που ο Πρόεδρος πρέπει υποχρεωτικώς να πληροί:

(1) μπορεί να προσφέρει τις απαιτούμενες οικονομικές εγγυήσεις από ίδια περιουσία ή από υπό διαχείριση του χαρτοφυλάκιο,

(2) έχει προβλέψει τους σχετικούς προϋπολογισμούς και μελέτες όπου επικυρώνονται οι ανάγκες για το οποίο θα αιτηθεί,

(3) διαθέτει ο ίδιος ή μπορεί να συνεργαστεί με οιονδήποτε μπορεί να προσφέρει τους απαιτούμενους κωδικούς που χρειάζονται για την διεκπεραίωση της συγκεκριμένης διαδικασίας και

(4) δεν μεταφέρει ακουσίως ή εκουσίως, για την συγκεκριμένη πράξη, κανένα βάρος προς στο Φορέα αλλά ούτε και στην Ελληνική κυρίαρχη Δημοκρατία

ΟΙ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΘΑ  ΕΧΟΥΝ  ΜΟΡΦΗ  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ... 

ΨΗΦΟΣ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΕΦΕΡΑΝ  ΩΣ  ΕΔΩ   ΘΑ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ  ΓΙΑ  `ΜΑΣ   ΚΑΙ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ   ΓΙΑ  ΟΣΟΥΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ...  ΣΕ   ΚΑΠΟΙΟΥΣ   ΔΕ ,  ΘΑ  ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΑΙ   ΤΟ   ΔΙΚΑΙΩΜΑ   ΝΑ  ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ  ...


ΕΠΕΙΔΗ  ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ   ΛΑΘΗ  ,  ΚΑΛΩ   ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ  ΕΛΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ  
ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ...

ΝΑ  ΒΓΟΥΝ  ΜΠΡΟΣΤΑ   ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΟΛΙΤΕΥΘΟΥΝ  ΣΤΗΝ   ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΟΥΣ  ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΝΟΥΝ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ...
ΑΥΤΟΙ   ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΠΑΝΤΑ   ΚΑΙ  ΑΥΤΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ...

ΗΛΘΕ  Η  ΩΡΑ  ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ  ΟΛΟΙ  ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΘΕΣΗ 



ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 


ΑΡΤΕΜΗΣ  ΣΩΡΡΑΣ
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Χαραλάμπους

ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΣΤΙΓΜΗ  ΘΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ   ΕΑΝ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΟΥΝ   ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ   ,  ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΘΕΣΗ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΤΩΡΑ ... 
ΔΗΛΑΔΗ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ   ΑΠΟ   ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ... 

ΚΑΙ   ΠΙΟ  ΑΔΙΚΟ   ΕΙΝΑΙ  ΟΤΑΝ  ΟΛΟΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΕΛΟΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΜΜΕ  ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ   ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ   ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ ... 
ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΕΘΑΝΟΥΝ ... 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

                     ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &
                            ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

                                          2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.g
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapezaanatolis.oramaellas.g 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel... & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9...

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485...

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot...

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/

AΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ: https://alfeiospotamos.gr/

ΕΛΕΥΣΙΣ RADIO:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

1) 6955859107 
2) 6973528354
3) 6970298583 
4) 6944518688

& email: esykpdstereasellados@gmail.com

 ΕΛΑΤΕ   ΟΛΟΙ  ΕΣΕΙΣ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΝΑ  ΓΡΑΨΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ... 

ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ   ΤΟΝ   ΚΟΣΜΟ  ...  

ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ   ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ... 


ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΝΟΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΟΣ  :  

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ  ΜΑΡΙΑ   τηλ. 6986671319  Εmail : mariakotsovoli01@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ... Follow The Money

Η  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΑΠΑΤΗ   ΤΩΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ... Follow  The  Money ΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ  ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ,  ΕΧΕΙ  ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  Κυρ. ΒΙΤΩΡΑΚΗ  ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad